Anar a lo contengut

La caca de la muntanya no fa pudor encara que la remenis amb un bastó

11 Febrièr, 2009
Que voleu que us digui, entre els pixapins, que veien la gent de l’entorn rural amb nostalgia, com si de còp s’hagués aturat el món, i que no sabien diferenciar una ovella d’una cabra, i els actuals yupiies de pell fina, als que molesta la pudor del bestiar, i el soroll de les esquelles, em quedo amb els primers.
I a sobre la justicia els dona la raó, serà potser perqué aquesta també prové de la granc ciutat? Us podeu imaginar la gent de poble, demanant que el dissabte quan anem al "Corte Inglés", aturin de còp les sirenes (ambulancies, cossos de seguretat….) per detidre l’impacte auditiu, detinguin els cotxes perqué el seu diòxid de carboni embruta els nostres pulmons, i aturin les fàbriques a partir de dimecres perqué el dissabte l’ambient estigui net?
Us imagineu que demanessim que es prohibís a la gent de la ciutat utilitzar el vehïcle propi per que els de poble no haguessim de patir els embussos quan anem a donar u tomb a la ciutat?
Si us plau, una mica de coherència, o al final em veig als pagesos recullint les tifes de les vaques com si de gossos de ciutat es tractés.
One Comment leave one →
  1. 18 Novembre, 2010 9:33

    no mes puc dir una cosa ………………..molta merdaaaaaaa

Deishar un comentari